Anna Verwaal

Conceptie zwangerschap en geboorte… , de reis die je leven bepaalt.

Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat de conceptie, zwangerschap en de geboorte een diepe imprint vormen die grote ivloed heeft op alle relaties in ons leven. Niet alleen de relatie met familieleden en vrienden maar ook onze gezondheid, ons werk en dagelijks leven worden door deze vroege non-verbale, emotionele en somatische imprint bepaald. Meestal zijn we ons hier totaal niet van bewust.

Tijdens deze lezing wordt aan de hand van geboortefotografie kennis overgedragen die o.a. ontstaan is tijdens 28 jaar lange ervaring op het gebied van preconceptionele tot postnatale begeleiding. De aansprekende beelden en heldere verhalen, aangevuld met verwijzingen naar wetenschappelijke bevindingen, maken duidelijk hoe belangrijk het is meer te weten over de manier waarop pre,- en perinatale imprints, angsten of trauma’s onszelf, onze dierbaren en cliënten kunnen beïnvloeden.

Anna Verwaal is een Maternal-Child Health Nurse, UCLA Certified Lactation Educator, Conscious Conception and Birth Consultant, Primal Period & Childbirth Educator en Birth Photographer.

Na een lange carrière in de klinische verloskunde, kinderverpleegkunde en in de gespecialiseerde thuiszorg in Los Angeles merkte ze dat ze liever wilde werken met gezinnen en babies in het voorkomen en helen van geboortetrauma. Zo begon ze haar eigen praktijk.

Sinds 2006 reist ze de hele wereld over voor lezingen en workshops over de langdurige gevolgen van pre,- en perinatale imprints en trauma, de hormonale fysiologie, en de psychologische, emotionele en spirituele aspecten van het geboorteproces.

Anna is meer dan 25 jaar lid van APPPAH, the Association for Pre and Perinatal Psychology & Health.

Meer informatie over Anna Verwaal vind je op haar website http://www.fromwombtoworld.com of kijk naar haar TEDxTalk:

Wil je hier meer over weten? Schrijf je hier in en kom naar de lezing van Anna Verwaal.

Locatie

Het cref congres wordt 

gehouden op de locatie van

Ruitersportvereniging Barneveld e.o.

Thorbeckelaan 133
3771 ED Barneveld