Anna Verwaal

Conceptie zwangerschap en geboorte… , de reis die je leven bepaalt.

Verreweg het grootste deel van ons gedrag en onze emoties die we als volwassene hebben, valt terug te voeren op de manier waarop ons leven bij conceptie ontstond, hoe ons leven in de baarmoeder eruitzag, en hoe we geboren zijn, stelt Anna. Dit uiterst prille begin van ons leven vormt de blauwdruk voor de rest van ons leven.

Conceptie, de tijd die we in de baarmoeder doorbrengen en hoe we geboren worden, is echt bedoeld om het geschenk van je leven te zijn … voor elk kind! Omdat we nu weten dat het zo veel gemakkelijker is om een ​​gezond kind te ‘bouwen’ dan een gebroken volwassene te ‘repareren’, moeten we dan niet doen wat we kunnen om baby’s een optimale start in het leven te geven?

glimlachende baby

Want hoe deze baby’s worden verwelkomd, legt de basis voor hun gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid … en hun vermogen om gezonde relaties te hebben die zijn gebaseerd op liefde, empathie en vertrouwen.

In dit zwaar gemedicaliseerde tijdperk moeten we er ook aan worden herinnerd hoe Moeder Natuur een nieuw mens in de wereld wilde verwelkomen. Waarom? Omdat er elke dag 490.000 baby’s worden geboren. Dat zijn 5 tot 6 baby’s die elke seconde van de dag worden geboren.

Wanneer iedereen die zich bezighoudt met baby’s en bevalling, persoonlijk of professioneel, beseft hoeveel invloed de conceptie, zwangerschap en bevallingservaring heeft op ons fysieke, emotionele, psychologische en spirituele leven, kunnen we beginnen met het creëren van de noodzakelijke veranderingen die meer ruimte zullen bieden zachte en bewuste geboorten plaatsvinden.

Dit zal ook leiden tot een meer bewuste, verbonden en zorgzame wereld voor ons allemaal 

Wil je hier meer over weten? Schrijf je hier in en kom naar de lezing van Anna Verwaal.

Locatie

Het cref congres wordt 

gehouden op de locatie van

Ruitersportvereniging Barneveld e.o.

Thorbeckelaan 133
3771 ED Barneveld