Workshop V

How to concieve a baby

HOW TO CONCEIVE A BRIGHT BABY?

Chris Rock

Chris Rock

De ongekende toename van gezondheidsgerelateerde aandoeningen bij kinderen heeft een duidelijk causaal verband met de synergetische effecten van omgevingsfactoren.

Meer dan ooit is het nodig mensen met een kinderwens te begeleiden én te voorzien van een gepersonificeerd actieplan, in het complexe proces van het concipiëren van een gezond, intelligent kind.

Met het “Preconceptie – Plan” voor toekomstige ouders, nodigt Chris Rock alle vrouwen én mannen uit verantwoordelijkheid te nemen bij de transformatie van hun gezondheid, alvorens leven te geven aan een nieuwe mens.

Door ouders in spé voor te stellen aan de weinig bekende gezondheidswereld vóór de conceptie, begeleidt Chris hen op  een science-based en minutieuze manier naar een buitengewoon kind.

Het “ Preconceptie – Plan” is een enorme stap voorwaarts bij het terugwinnen van de optimale gezondheid die wij en alle toekomstige generaties verdienen.

Chris Rock heeft opleidingen afgerond in de Pedagogische Wetenschappen, Orthomoleculaire Biochemie en Wetenschappen, klinische PNI, Nutritionele en Functionele Geneeskunde, studeert aan de Univ.v Milton Keynes ( dep. HealthScience)  Chris is onderzoeker, innovator, educator, motivator, maar vooral een vrouw/oma met een missie!

Inhoud van de workshop:

  • Waarom Preconceptieve Planning belangrijk is.
  • Back to Basics. De evolutionaire effecten op het lichaam van de toekomstige ouder in confrontatie met onze levensstijl
  • Gezonde baby’s maken in een toxische wereld: met praktische handvaten om blootstelling aan toxines te verinderen.
  • De impact van stress op het toekomstige kind
  • De primaire communicatie van onze cellen. Ontdek hoe hartritme en je innerlijke baarmoederlijke oceaan een rechtstreeks effect hebben op de breinontwikkeling van je toekomstige kindje
  • Intentionele conceptie: intimiteit met een doel. Sex on the Beach.
Locatie

Het cref congres wordt 

gehouden op de locatie van

Ruitersportvereniging Barneveld e.o.

Thorbeckelaan 133
3771 ED Barneveld