Workshop VI

De fee voor twee…

Pascalle Hendriks

Pascalle Hendriks

Ruim 8% van de zwangerschappen start als een tweeling, waarvan daadwerkelijk slechts 1% als tweeling geboren wordt. Meestal verdwijnt de ander zonder dat dit opgemerkt wordt, in de eerste drie maanden en wordt dit dus nooit officieel aangetoond. Bij sommige wordt het wel opgemerkt en/of vindt het verlies wellicht in een ander stadia plaats.
Al met al is ongeveer 1 op de 10 mensen een alleen geboren tweeling en zijn de invloeden hiervan in ons dagelijks leven bijna niet te missen.

Pascalle Hendriks de Leeuw neemt je mee in deze, wellicht nog onbekende wereld en laat je zien dat er voor veel ‘probleem gedrag’ bij kinderen en volwassenen een zeer pijnlijke ervaring ten grondslag ligt.

In deze workshop wordt je meegenomen in een helend verhaal van ” de fee voor twee”.
Het verhaal wordt als leidraad gebruikt om stil te staan bij de kenmerken die dit met zich mee brengt en hoe je vanuit hier een stap verder kunt maken in het helingsproces.

Pascalle is integratief psychotherapeut. Zij begeleidt in haar praktijk (hoog)gevoelige baby’s, kinderen en volwassenen en heeft tevens een pre-perninatale kijk.

Locatie

Het cref congres wordt 

gehouden op de locatie van

Ruitersportvereniging Barneveld e.o.

Thorbeckelaan 133
3771 ED Barneveld